Podiel obnoviteľnej energie na celkovej konečnej energetickej spotrebe ako cieľ udržateľného rozvoja v krajinách Európskej únie - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Podiel obnoviteľnej energie na celkovej konečnej energetickej spotrebe je jedným z cieľov udržateľného rozvoja v krajinách Európskej únie. Porovnanie zmien podielu obnoviteľnej energie na celkovej konečnej energetickej spotrebe porovnávaním rokov 2010 a 2021.