Problematika nezamestnanosti mladých ľudí v krajinách V4 - Hvastová, Jozefína, 1969-
Nezamestnanosť mladých ľudí je problémom, ktorý má vážne dôsledky. Mladí ľudia premeškávajú príležitosti pre získavanie pracovných skúseností a rozvoj profesionálnych zručností. Zhodnotenie vývoja nezamestnanosti mladých ľudí v krajinách V4.