Miera chudoby na Slovensku - Bžanová, Klaudia, 1997-
Miera chudoby na Slovensku v období od roku 2005 do súčasnosti a jej rozdelenie podľa pohlavia, veku a najčastejšieho statusu ekonomickej aktivity. Poskytnutie uceleného pohľadu na súčasnú situáciu v krajine a nových poznatkov do diskusie o potrebe riešenia problému chudoby.