Skvalitňovanie klímy v školskom prostredí - Skalská, Elena
Hlavným cieľom modulu rozširujúceho programu funkčného vzdelávania „Vedenie ľudí v škole alebo v školskom zariadení“ je nielen poznať princípy tvorby a efektívneho vedenia pracovného tímu, ale aj ich aplikovať vhodne zvolenými nástrojmi v škole alebo školskom zariadení na skvalitnenie klímy. Zároveň získané poznatky z personálneho riadenia zodpovedne implementovať do riadiacej praxe.