Kariérová výchova a poradenstvo ... ako podporný nástroj prevencie - Sajková, Martina
Význam kariérovej výchovy a kariérového poradenstva z pohľadu špecifickej a nešpecifickej prevencie. Súvislosť kariérovej výchovy a poradenstva so zvyšovaním kvality života. Dôležitosť rozvíjania a podporovania procesu sebapoznávania žiakov. Význam kariérového poradenstva v podobe nepriamej sekundárnej prevencie v úlohe bezpečnej vstupnej brány do iných foriem poradenstva a terapií.