The Importance of Pictorial Description in Consumer Decision-Making Involving Decoys - Kubalová, Radka
Skúmanie spotrebiteľského správania - vplyv konkrétnych obrázkov produktu na spotrebiteľské rozhodnutia. Efekt návnady a jeho vplyv na rozhodovanie spotrebiteľa.