Dezinformácie a vyváženosť v médiách - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Problematizovanie dominancie kritiky dezinformácií, či hoaxov, a médií, ktoré ich šíria, alebo údajne šíria. Predstavenie troch štúdií, venovaných problematike tlače, televízie a rozhlasu a spôsobu, akým tieto média šíria určité diskurzy.