The Importance of Motivational Factors in Slovak Companies - Smerek, Lukáš
Motivačné faktory a benefity, ktoré slovenské firmy ponúkajú svojim zamestnancom. Cieľom príspevku je zistiť, aké výhody zamestnávatelia ponúkajú, aby motivovali svojich zamestnancov a či sú z pohľadu zamestnancov efektívne. Skúmanie rozdielov vo vnímaní dôležitosti benefitov medzi pohlaviami a vekovými kategóriami zamestnancov.