Fragmentation and Consolidation Reform in Slovakia - Solej, Rastislav, 1997-
Otázka fragmentácie a defragmentácie ako jedna z najdiskutovanejších reforiem verejnej správy. Skúmanie, ako samosprávy vnímajú konsolidáciu. Problematika možnosti spájania obcí do väčších samosprávnych celkov. Výhody medziobecnej spolupráce.