Identifying Obstacles in the Evaluation of Companies Based on the Research Cluster Method - Socoliuc, Mihaela Ionela
V kontexte zrýchľovania digitalizácie takmer vo všetkých oblastiach podnikania sa trhová hodnota spoločností stala témou diskusií medzi odborníkmi, aj v komunite akademickej sféry z dôvodu výrazne rastúcej prítomnosti nehmotného majetku v aktívach spoločností. Identifikácia existujúcich prekážok v hodnotiacom procese firiem v reálnom čase.