Was a One Hour Adjustment in Georgian Public Sector Working Hours "Family Friendly" and Did It Increase Female Labor Participation? - Appleman, William
Hodnotenie jednorazovej, okamžitej politickej iniciatívy, prijatej Republikou Gruzínsko, ktoré zmenilo prevádzkové hodiny verejných úradov od 10:00 – 19:00 na 9:00 – 18:00, čo ovplyvnilo rozvrhy práce štátnych zamestnancov. Aj keď táto politika ovplyvnila približne 200 000 zamestnancov, nikdy nebola hodnotená, ani nemá žiadnu podobnú politiku v žiadnej ekonomickej literatúre. Preskúmanie, ako politika ovplyvňuje rodovú nerovnosť prostredníctvom účasti žien na trhu práce.