Interregional Analysis of Komárom-Esztergom County (Hungary) and Nitra County (Slovakia) Automotive Sector via the Example of the Jaguar Land Rover - Péli, László
Maďarská župa Komárom-Esztergom (KEC) a slovenský Nitriansky kraj sa navzájom ohraničujú prirodzenou hranicou, riekou Dunaj. Toto susedstvo znamená množstvo dedičných a vzájomne výhodných možností cezhraničnej spolupráce. V oboch krajoch, automobilový sektor je hybnou silou hospodárskeho regionálneho rozvoja. Hlavné charakteristiky globálneho automobilového priemyslu pre lepšie pochopenie regionálnych konkurenčných výhod. Vykonanie medziregionálneho rozboru a porovnania medzi maďarskou župou Komárom-Esztergom a slovenským nitrianskym krajom automobilového sektora.