Choďte do práce, kdy vám to vyhovuje - Julinová, Zuzana
Flexibilná pracovná doba je benefit, ktorý sa stal štandardom. Teda, ak sa bavíme o práci v kancelárii. V spoločnosti Greiner ale pracuje 320 zo 450 pracovníkov vo výrobe. Ale napriek tomu, alebo práve preto, sa rozhodli hodiť výhybku vyjazdeným koľajniciam a flexibilnú pracovnú dobu umožniť i tým, ktorí ku svojej práci potrebujú 7 dní v týždni, 24 hodín denne stroj.