Daňové výdavky právnickej osoby - aktuálne problémy - Vanková, Lucia
Cieľom článku je vysvetliť niektoré zložitejšie, či menej zrozumiteľné okruhy otázok, ktoré súvisia s daňovými výdavkami právnickej osoby. Výdavky na vlastnú materskú škôlku a jasle. Vrátený finančný príspevok poskytnutý v rámci "Prvej pomoci" ( v súvislosti s krízou spôsobenou šírením vírusu Covid-19).