Firma v krizi chytří propuštějí, odvážní naopak najímají
Keď udrú ekonomicky náročné časy a nastane kríza, siaha mnoho šéfov ku klasickému spôsobu krátenia rozpočtu: prepúšťaniu. Je to postrach všetkých zamestnancov, krutý a demoralizujúci, pre záchranu firmy často nevyhnutný. Avšak pozor, pokiaľ sa začne prepúšťať v nesprávny čas, nemusí sa to vôbec vyplatiť.