Jak radostně propustit sám sebe - Jahoda, Petr
Tak ako každý strom nerastie do neba, tak ani česká ekonomika nemôže len a len rásť. Pokiaľ sú odhady makroekonómov správne, české hospodárstvo bude teraz spomaľovať. Pre personalistiku to znamená, že namiesto trvalého náboru začne byť aktuálny outplacement.