Monitoring of Process Performance by Means of Financial Indicators - Turisová, Renáta
Príspevok sa zaoberá problematikou merania výkonnosti procesov. Zahŕňa navrhnutý postup monitorovania výkonnosti procesov, hodnotenia kvality logistických procesov a tiež meranie vplyvu marketingových aktivít na rentabilitu výstupu procesu, teda produktu, pomocou vhodného ukazovateľa. Existuje niekoľko ukazovateľov výkonnosti, ktoré spoločnosti používajú na monitorovanie výkonnosti svojich procesov a obchodných stratégií vzhľadom na ich ciele.