Populist Communication in a Time of Global Pandemic: Understanding "Post-truth Populism" During COVID-19 - Ryoko Drávucz, Renáta
Populizmus a post-pravda sú premenné v našom súčasnom politickom svete. Ich vzájomný vzťah však zostal do určitej miery nejasný. Vysvetlenie súčasného vývoja a diskusia nielen o samotných pojmoch, ale aj o ich spôsobe sa môžu navzájom spájať teoreticky aj prakticky. Ako sa tieto fenomény prelínajú a ako prebieha estetická premena. Teoretický rámec ilustrujú dva prípady počas pandémie Covid-19.