Flawed Family Laws in Hungary - Kontsek, Veronika
Rodina. Má to byť skupina ľudí, kde všetci jednotlivci môžu nájsť bezpečie, prijatie a neobmedzenú starostlivosť bez ohľadu na ich temperament alebo špeciálne potreby. Sú však situácie, v ktorých sa všetky tieto veci, ktoré spájajú skupinu ľudí do rodiny, stanú nereálnymi a nezostane nič – iba nočná mora. Nočná mora, ktorú ostatní ľudia nevidia, je to len hlboké a hanebné tajomstvo: domáce násilie.