Instagram in Teaching English for Specific Academic Purposes - Maierová, Eva, 1965-
Záujem o integráciu platforiem sociálnych médií, ako je Instagram, do výuky jazyka rastie. Vizuálne a interaktívne funkcie Instagramu z neho robia sľubný nástroj, ktorý môže uľahčiť zapojenie študentov, ich spoluprácu a tvorivosť v rámci jazykového vzdelávania.