Pivný svet horkne - Kapitán, Peter
Pivný trh je na Slovensku jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich kategórií. Už dávno neplatí, že na výber je v regáloch niekoľko značiek, no každá ponúkne maximálne desiatku a dvanástku. Na regály sa dostali rôzne variácie, radlery, ale aj nealkoholické pivá či rôzne pivné špeciály. Na vyberané chute spotrebiteľov musia reagovať aj veľkí výrobcovia. Zhodujú sa v tom, že najnovším trendom sa stalo - čím horkejšie, tým lepšie.