Konzervy chcú inšpirovať - Kapitán, Peter
Ochorenie covid-19 ukázalo, aké dôležité sú pre spotrebiteľov konzervy. Najmä v prvých dňoch ľudia podnikali nájazdy do obchodov a nakúpili zásoby na mesiace dopredu. Konzervované a sterilizované potraviny sú totiž spoľahlivou voľbou pre prípad núdze a vôbec nezáleží na tom, či ide o pandémiu, rýchly obed počas pracovného dňa alebo náhly večerný hlad. Aj keď pandémia odznela a spotrebitelia sa pomaly vracajú do normálu, sterilizované a konzervované potraviny majú v košíkoch aj naďalej nezastupiteľné miesto.