Na Slovensko prinesieme online supermarket - Kapitán, Peter
Od 1. februára je novým riaditeľom Metro Slovakia. Svoju kariéru v spoločnosti Metro odštartoval ako senior category manager food v Metro Hungary už pred osemnástimi rokmi. Následne prešiel viacerými manažérskymi pozíciami v rámci skupiny Metro Group v piatich rôznych krajinách, okrem iného bol obchodným riaditeľom v Metre v Španielsku a v Rusku.