Počet krádeží opäť stúpol - Alenová, Gabriela
Na základe údajov Polície SR vyplýva, že oproti minulému roku pribudli stovky prípadov krádeží a výtržností. Tie zaznamenali aj v obchodných centrách, kde riešia nielen vreckové krádeže, ale taktiež rôzne prejavy vandalizmu od ničenia zariadenia po rôzne potýčky.