Nová konkurencia za dverami - Janiga, Ivan
V Európe sa expanduje reťazec Woolworth. Diskontná sieť najnovšie otvára predajne u našich severných susedov, v hľadáčiku má však aj slovenský trh. Reťazec si prešiel „obrodením“. V roku 2009 totiž spadol do insolvenčnej priepasti. Teraz zaujal expanzívnu stratégiu, pričom hovorí až o vzniku 5 000 pobočiek.