Nákupný ošiaľ sa nekonal - Uhráková, Petra
Rozšírená nákupná pasáž obchodného centra Eurovea otvorila svoje brány a my sme sa boli pozrieť na slávnostné otvorenie írskeho reťazca Primark. Zhruba 20 ľudí stálo pred predajňou od deviatej ráno. V susednom Česku prilákala sieť predvlani značne väčší rad.