Príručka pre prijímateľov k procesu a kontrole eurofondových zákaziek verejného obstarávania na nové programové obdobie 2021 - 2027 - Hudec, Branislav
V druhej časti článku, ktorý pokračuje v podrobnom predstavení Príručky k verejnému obstarávaniu pre programové obdobie 2021 - 2027, autor vysvetľuje systém kontroly zákaziek, ktorú vykonáva Úrad pre verejné obstarávanie v postavení sprostredkovateľského orgánu, ďalej sa autor venuje téme finančných opráv, konfliktu záujmov, pravidlám ochrany hospodárskej súťaže a zároveň upriamuje pozornosť na užitočné prílohy k Príručke k verejnému obstarávaniu, ktoré majú ambíciu pomôcť prijímateľom v rôznych štádiách zadávania zákaziek.