Podpora startupov vo verejnom obstarávaní - Tkáč, Juraj
Prečo prilákať startupy do verejného obstarávania? Startupy ako akcelerátory inovácií a verejní obstarávatelia ako akcelerátori startupov. Podpora startupov vo verejnom obstarávaní. Hodnota verejného obstarávania podľa sektorov s najvyššou koncentráciou startupov.