Zníženie emisií nesmieme ignorovať - Alenová, Gabriela
Po prvýkrát sa od všetkých krajín EÚ vyžaduje, aby znížili svoje emisie skleníkových plynov o 10 až 50 percent a to do roku 2030. V prípade Slovenska je to o 22,7 percent.