Chyby v komunikácii učiteľa a rodiča partnerstvo dôležitých dospelých - Koreňová, Soňa
Chyby v komunikácii rodiča a učiteľa. Niekoľko komunikačných omylov, ktoré sú pomerne častými formami komunikácie medzi učiteľmi a rodičmi, napr. interpretácia na základe vlastnej skúsenosti, kultúrny kontext, projekcia, odvádzanie rozhovoru k iným témam, a pod. Konkrétne prípady z praxe.