Uplatnenie prístupu Kaizen v podnikových procesoch - Teplická, Katarína
Hlavným cieľom príspevku je poukázať na prínosy zavedeného prístupu Kaizen vo výrobnom podniku v rámci jednotlivých podnikových procesov. Kaizen prístup predstavuje účinný nástroj pre odstraňovanie plytvania, znižovanie nákladov, hľadanie podnikových rezerv a odstraňovanie nedostatkov v podnikových procesoch. Prístup Kaizen dokáže ovplyvniť zisk podniku, produktivitu práce, hospodárnosť, nákladovosť, efektívnosť a má pozitívny vplyv na konkurencieschopnosť podniku.