Výhody a riziká Home Office - Kuperová, Martina
Home Office (práca z domu) a vzdialená komunikácia sa stali akýmsi fenoménom súčasnosti. Epidémia koronavírusu všetko urýchlila a ľudia pracujúci v kanceláriách svoje pracovisko museli chtiac-nechtiac presunúť domov. Práca na diaľku má však svoje špecifiká a prináša neočakávané výzvy. Článok sa venuje výhodám a nevýhodám home office-u, ako ich zvládnuť a pracovať dlhodobo efektívne.