Perspectives of Agricultural Cooperatives Re-development after Covid 19 Pandemic in Slovakia - Gajdová, Denisa, 1977-
Pandémia Covid 19 je globálna, nielen zdravotná kríza s ničivým dopadom na svetovú ekonomiku vo všeobecnosti. Tieto vplyvy sú čoraz viac viditeľné aj v potravinárstve a poľnohospodárstve ako hlavnom sektore výživy obyvateľstva. Napriek prijatým opatreniam v mnohých krajinách začína šírenie vírusu narúšať dodávky agropotravinárskych produktov na trhy.