V niečom sme lepší ako Rakúšania - Alenová, Gabriela
Slovenské obchodné fórum aj tento rok komunikovalo dôležité témy, ktoré sa viac ako inokedy predtým týkajú nielen podnikateľov z oblasti retailu, ale aj bežných spotrebiteľov. Inovácie, ekológia a inflácia. To sú otázky, ktoré čoraz viac zaujímajú bežnú spoločnosť nielen pre výbere tovarov a služieb, ale aj pri ich vzniku či distribúcii.