Factors of Success in Electronic Public Procurement as Part of E-government - Staško, Martin, 1984-
Efektívnosť vo verejnom obstarávaní sa často hodnotí len z jedného hľadiska, a to rozdielom medzi očakávanou a konkurenčnou cenou. Skúmanie faktorov, ktoré majú vplyv na cenu vo verejnom obstarávaní na Slovensku z pohľadu samospráv.