Problémové správanie žiakov voči učiteľom (1.) pravidlá a postupy riešenia - Lipnická, Milena
Pravidlá správania a komunikácie, ktoré môžu učitelia používať počas výučby. Nie všetky tu uvádzané riešenia platia u každého žiaka rovnako a nemusia byť dostatočné. Musia sa aplikovať a vyberať podľa zodpovedných rozhodnutí. Prezentovanie východiskových pravidiel pre pedagogické prístupy učiteľov.