Armenia-Azerbaijan Border Crisis and Trans-Regional Infrastructure Initiatives in the South Caucasus - Augustín, Michael, 1991-
Nadregionálne infraštruktúrne projekty, hraničná kríza a iniciatívy na južnom Kaukaze v kontexte súčasnej hraničnej krízy. Prebiehajúce a plánované projekty zdieľanej lokálnej infraštruktúry na arménsko-azerbajdžanskej hranici.