On Some Issues of Slovakia-African Union Trade Relations - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Cieľom tohto príspevku je preskúmať vývoj zahraničnoobchodných vzťahov medzi Slovenskom a Africkou úniou ako skupinou 54 členských krajín v období rokov 2016-2021 a analyzovať vzájomné obchodné toky.