Krize mají tendenci "chodit spolu" - Geussová, Milena
S určitým zveličením sa dá povedať, že čokoľvek, čo sa deje s energetikou, sa deje s celou spoločnosťou, hovorí v rozhovore Václav Cilek, geológ a populizátor vedy, ktorý sa na energetiku pozerá nielen z technického hľadiska, ale aj ako na civilizačnú silu.