What Factors Contribute to the Volatility of Food Prices? New Global Evidence - Zmami, Mourad
Článok prispieva k existujúcej literatúre skúmaním kauzálnych účinkov cien ropy, cien hnojív, globálnej ekonomickej aktivity a geopolitického rizika na medzinárodnú volatilitu cien potravín v období od januára 1993 do decembra 2021.