Exploring the Motivations Behind Food Self-Provisioning in the Czech Republic - Pilařová, Tereza
Faktory, ktoré ovplyvňujú pravdepodobnosť podieľať sa na samoobstarávaní potravín v Česku - vzdelanostná úroveň, príjem na obyvateľa, rodinná štruktúra, miesto bydliska. Úroveň samozásobovania potravinami v Českej republike.