Supply Chain Modelling in Organic Farming for Sustainable Profitability - Chitra, R.
Metódy ekologického poľnohospodárstva. Environmentálne prínosy ekologického poľnohospodárstva. Problémy ekologického poľnohospodárstva. Odhad dopytu po produktoch, trhové ceny a identifikácia zákazníckych segmentov ako významný problém v ekologickom poľnohospodárstve. Udržateľná ziskovosť v ekologickom poľnohospodárstve a jej závislosť od efektívnosti následného dodávateľského reťazca.