Autonomous Language Learning: Needs Assessment for Sustainable Innovation in Course Materials - Némethová, Ildikó, 1974-
Úvod do projektu Coral a metodologické úvahy. Kľúčové koncepty na podporu autonómie študentov v jazykovom vzdelávaní.