Automatický vstup do II. dôchodkového piliera - Cingelová, Zuzana
Novela zákona o starobnom dôchodkovom sporení zaviedla viacero zmien v sporiacej aj výplatnej fáze starobného dôchodkového sporenia (t. j. II. dôchodkového piliera). Zámerom uzákonených zmien je dosiahnuť zvýšenie hmotného zabezpečenia v starobe pre širší okruh budúcich dôchodcov. Kto a ako sa stáva účastníkom II. dôchodkového piliera?