Proměna českého marketingového prostředí aneb síla digitalizace - Knihová, Ladislava
Digitalizácia marketingového priemyslu a zmena spôsobu, akým podniky propagujú svoje produkty a služby. Digitalizácia ekonomiky Českej republiky v medzinárodnom porovnaní. Orientácia v prostredí digitálneho marketingu v Českej republike. Nové trendy v digitálnom marketingu. Umelá inteligencia ako hnacia sila digitalizácie v marketingu.