Umělá inteligence: spása nebo nebezpečí pro lidstvo? - Kroh, Michael
Dopad umelej inteligencie na spoločnosť a sociálno-ekonomický systém. Využitie umelej inteligencie v marketingu a v reklame. Plné využitie umelej inteligencie a minimalizovanie negatívnych dopadov.