Strieborná ekonomika a jej vplyv na kúpnu silu obyvateľstva - Bžanová, Klaudia, 1997-
V súčasnosti sa význam striebornej ekonomiky čoraz viac zdôrazňuje a jej význam sa rýchlo šíri nielen medzi odborníkmi na hospodárstvo, ale aj medzi expertmi na trh pre starších ľudí. Tento koncept sa stal prioritou v dôsledku narastajúcich potrieb populácie seniorov a zvyšujúceho sa záujmu o ich spotrebné návyky. Cieľom príspevku je skúmanie kúpnej sily obyvateľstva striebornej generácie. V rámci článku využijeme metódy analýzy, syntézy, dedukcie a komparácie aplikovaných v rámci prieskumu na obyvateľov starších ako 60 rokov.