Správa z podujatia Workshop - uspej vo výberovom procese s EY! - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Obsahom workshopu, ktorého sa okrem iných študentov zúčastnili aj študenti Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach, boli tipy a triky ako zaujať budúceho zamestnávateľa a získať tak prácu svojich snov.