Enterprise Success Generated Trough the Quality Corporate Governance - Grančičová, Katarína, 1967-
Reputácia spoločnosti sa vzťahuje na celkové vnímanie spoločnosti v rámci konkrétneho trhu alebo odvetvia. To je dôležité pre podniky, pretože dobrá povesť môže zvýšiť lojalitu a dôveru zákazníkov a pritiahnuť špičkové talenty a investície. Na druhej strane zlá povesť môže poškodiť značku spoločnosti a poškodiť jej zisk. Reputácia spoločnosti je celkový odhad, v ktorom je organizácia držaná jej internými a externými zainteresovanými stranami na základe jej minulých akcií a pravdepodobnosti jej budúceho správania. Hodnotenie špecifických atribútov vplyvov podnikového riadenia na úspech podniku.