Sustainable Relations to Stakeholders’ Groups - Tarišková, Natália, 1973-
Definície stakeholderov. Systémy a princípy teórie stakeholderov. Vzťah medzi teóriou stakeholderov a spoločenskou zodpovednosťou podniku. Model interakcie stakeholderov. Realizácia spoločenskej zodpovednosti podnikov v skupinách stakeholderov. Kľúčové problémy skupín stakeholderov. Najväčšie výhody a benefity teórie stakeholderov.